top of page

Dina

Ras: Huiskat korthaar

Geslacht: kattin, gesteriliseerd 

Leeftijd: ongeveer 13 jaar

Deze lieve dame is Dina.
Dina is bij ons terecht gekomen als vondeling. Ze bevond zich in niet zo'n goede toestand toen ze in onze opvang terecht kwam maar ondertussen is ze al helemaal bekomen. Ondanks de delingen op facebook hebben we nooit haar baasjes gevonden. Daarom gaan we op zoek naar een nieuwe thuis voor haar. Dina heeft een lief karakter en krijgt graag veel liefde. Ze heeft ook nog veel liefde te geven. 
Ze geniet ook van wat lekkers. Zo kan je haar een plezier doen met af en toe wat natvoeding.  
We hebben Dina ondertussen laten steriliseren, chippen, vaccineren, ontwormen en ontvlooien. Ook haar tandjes waren in niet zo'n goede toestand. Ook deze zijn gereinigd en verschillende tanden moesten operatief verwijderd worden. 

Aangezien Dina een iets oudere kat is hebben we ook haar bloed eens laten nakijken. Haar bloedwaarden zijn nog goed, enkel de nierwaarden waren lichtjes gestegen. Ze heeft hiervoor geen medicatie nodig maar het kan zeker geen kwaad om haar eventueel een voeding te geven die de nieren wat extra ondersteunen. 

Wilt u Dina de warme en liefdevolle thuis geven dat ze verdient en haar eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over haar eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.

bottom of page