top of page

Finn & Fidel

Ras: Huiskat korthaar

Geslacht: katers (gecastreerd)

Leeftijd: 05/2023

Mag ik jullie voorstellen aan de broertjes Finn en Fidel?

Dit prachtige duo is bijna klaar voor adoptie, nog 1 prikje volgende week 😉

 

Ze waren zwerfkatten/kittens die op latere leeftijd in onze opvang terecht kwamen.  Toch wilden we hen de kans op een warm mandje niet ontzeggen en gingen over tot de socialisatie.

We zijn er nog niet helemaal maar ondertussen kan je ze wel aaien.  In het opvanggezin is gebleken dat je HEEL veel kan bereiken met natvoer en snoepjes (malse stokjes).  Daar zijn ze verzot op en dan gaan ze ook net dat stapje verder. 

 

In het begin gaan ze schuw zijn, je moet hun vertrouwen nu eenmaal winnen (alweer natvoer & snoepjes).  Eens dat er is, kan er verder opgebouwd worden.  Liefst van al zien we dat in hun definitieve thuis gebeuren.

 

Finn en Fidel hebben het niet voor een drukke omgeving en houden niet van bruuske bewegingen. Hou er ook rekening mee dat ze de eerste maanden echt binnen moeten blijven om een goeie band met hen op te bouwen.

 

Interesse om deze broertjes een warme thuis te geven?  Stuur dan een mailtje naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over hun eventueel toekomstige thuis.

Graag ook je telefoonnummer en adres erbij vermelden.

bottom of page