top of page

Gizmo en Katia

Ras: Huiskat korthaar

Geslacht: kattin, gesteriliseerd 

Leeftijd: Gizmo (wit-grijs): geboren in 2013

              Katia (zwart-grijs): geboren in 2015

Gizmo en Katia zijn in onze opvang terecht gekomen na het overlijden van hun baasje. Ze zijn iets terughoudend naar vreemde mensen maar eenmaal ze u kennen zijn ze wel lief. Vooral Katia, Gizmo heeft een iets verlegener karakter. 
We vermoeden wel dat Gizmo iets ouder zou kunnen zijn dan de leeftijd die ons werd medegedeeld. Gizmo had last van chronische niesziekte. Momenteel is deze onder controle maar het kan altijd zijn dat ze een opflakkering krijgt bij bijvoorbeeld veel stress. Ook heeft ze wat ouderdomskwaaltjes zoals moeilijker springen. Ze spelen wel nog eens graag met een speelhengel.
Gizmo en Katia hebben altijd als binnenhuiskatjes geleefd. We zijn dan ook op zoek naar een nieuwe, warme thuis waar ze verder als binnenhuiskatjes zullen leven. 
We plaatsen Gizmo en Katia het liefst samen.

Wilt u Gizmo en Katia de warme thuis geven dat ze verdienen en hun eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over hun eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.

bottom of page