Julleke

Ras: Europees korthaar

Geslacht: kater, gecastreerd 

Leeftijd: ongeveer 9 maand 

Julleke is een zeer lieve jongen die op zoek is naar een warme thuis bij even warme mensen.
Hij heeft echter wel wat aandachtspuntjes. Zo kan Julleke op sommige voeding gevoelig reageren. Daarom krijgt hij bij ons graanvrije voeding van Hills met kip. Het is het beste dat zijn toekomstige thuis dezelfde of een soortgelijke voeding geven. 
Ook is Julleke positief getest op kattenaids (fiv). Julleke kan dus enkel geplaatst worden als binnenhuiskat zodat hij geen andere katten kan besmetten. Als binnenhuiskat komt hij ook minder in contact met mogelijke ziekteverwekkers. Ook kan hij enkel geplaatst worden als enige kat of eventueel bij een andere kat die ook fiv positief is. 
Kattenaids kan enkel overgedragen worden naar andere katten en is niet besmettelijk voor mensen. 
Ondanks dat Julleke besmet is met kattenaids kan hij nog een goed en lang leven lijden.
Fiv tast, bij uitbraak, het immuunsysteem aan waardoor hij gevoeliger zal zijn voor infecties. Het valt echter niet te voorspellen wanneer de ziekte kan uitbreken. 

Wilt u Julleke de warme thuis geven dat hij verdient en hem eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over zijn eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.