top of page

Kayla

Ras: Akita Inu

Geslacht: teefje

Leeftijd: geboren in oktober 2021

Deze flinke dame is Kayla. Kayla is oorspronkelijk bij ons terecht gekomen vanwege verhuis van haar baasjes naar het buitenland. 
Kayla vond een nieuwe thuis maar jammer genoeg lukte het niet waardoor we terug op zoek zijn naar een nieuwe thuis voor haar. 

Vooral met de kat des huizes ging het totaal niet. Ze kan even alleen blijven maar als ze te lang alleen moet blijven durft ze wel eens iets kapot te maken.

Zoals je op de foto's kan zien heeft Kayla een afwijking aan haar ogen. Namelijk microftalmie. Dit is een aandoening waarbij de ogen niet voldoende ontwikkeld zijn en te klein zijn gebleven. Kayla is dan ook zeer slechtziend. Maar ze laat haar hierdoor zeker niet tegen houden. Ze is een zeer lieve en enthousiaste hond, ook naar kinderen toe. Ze gaat ook graag wandelen met onze vrijwilligers. Ze durft wel nog een beetje trekken aan de leiband.

Kayla komt wel niet goed overeen met andere dieren zoals katten, kippen, ... Met een andere hond is eventueel wel mogelijk maar dan moeten ze uiteraard eerst eens kennis maken.

Wilt u Kayla de warme thuis geven dat ze verdient en haar eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over haar eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.

bottom of page