top of page

Kyra

Ras: Mechelse herder

Geslacht: teefje

Leeftijd: ongeveer 3,5 jaar

Kyra is een prachtige dame die al veel te lang in ons dierenasiel verblijft. Nochtans heeft Kyra zeer veel in haar mars maar ze heeft hier wel begeleiding bij nodig van mensen met ervaring met Mechelse herders. 

Kyra is zeer intelligent en vooral op vlak van uitbreken. Ze kan vrij vlot over een hoge omheining springen dus dit is zeker iets waar rekening mee moet gehouden worden. 

Ze gaat zeer graag wandelen maar Kyra heeft bij het wandelen nog heel wat begeleiding nodig. Bij het wandelen durft ze ook nog opspringen naar voorbij rijdende wagens. 

Kyra kan op zeer korte tijd een zeer sterke en intense band opbouwen met mensen. Ze kan wel waaks zijn dus het is ook beter dat, wanneer er vreemde mensen over de vloer komen, ze eerst kennis kan maken en bijvoorbeeld iets lekkers krijgt van deze mensen.

Wilt u Kyra de warme thuis geven dat ze verdient en haar eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over haar eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.

bottom of page