Miranda

Ras: Wolfskeeshond

Geslacht: teefje

Leeftijd: ongeveer 8 jaar

Maak kennis met Miranda. Miranda is 1 van de wolfskeeshonden die bij ons terecht gekomen is via een inbeslagname.
Miranda kreeg jammer genoeg niet de verzorging die ze nodig had. Haar vacht was zodanig verwaarloosd dat er jammer genoeg geen andere mogelijkheid was dan deze te scheren. Ondertussen is de vacht wel rustig aan het terug groeien.​

Miranda verblijft al even bij een opvanggezin om zo aan haar gezondheid te werken. 

Ondertussen heeft Miranda een operatie achter de rug omdat ze last had van blaasstenen. Om deze blaasstenen in de toekomst te vermijden heeft ze wel behoefte aan aangepaste voeding. Naast de aangepaste voeding heeft Miranda echter ook dagelijks medicatie nodig voor een traag werkende schildklier wat aan het licht kwam na een bloedcontrole. Dankzij deze medicatie is ze terug levendiger geworden, is ze al wat overgewicht verloren en groeit haar vacht beter terug. 

Miranda is een zeer aanhankelijke hond dat overal bij wil zijn en alles wil gezien hebben. 
Ze is een rustige dame die niet te veel beweging nodig heeft en kan ook perfect geplaatst worden bij andere honden/katten/... 
Ook met kinderen doet ze het prima. 

We zijn Miranda haar opvanggezin heel dankbaar voor alle goede zorgen en we zijn samen op zoek naar een definitieve thuis voor Miranda. Een thuis bij mensen die niet te lang weg zijn van huis maar het liefst ook een thuis waar al een hond of meerdere honden aanwezig zijn aangezien Miranda hier wel behoefte aan heeft. Als ze helemaal alleen is, zonder de aanwezigheid van andere honden/mensen durft ze anders te blaffen. En uiteraard een thuis bij mensen die voor Miranda willen zorgen door haar de aangepaste voeding, medicatie, een warm mandje en veel liefde te geven.

Wilt u Miranda de warme thuis geven dat ze verdient en haar eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over haar eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.