Noisette

Ras: Europees korthaar

Geslacht: kattin, gesteriliseerd 

Leeftijd: ongeveer 5 a 6 jaar

Deze prachtige dame is Noisette en ze is een echte hartendief. Ze heeft dan ook een zeer lief karakter en geniet enorm van aandacht.
Noisette is echter bij ons terecht gekomen met wat spijsverteringsproblemen. Na onderzoek van onze dierenarts blijkt dat ze last heeft van idb (inflammatory bowel disease). Dit is eigenlijk een chronische darmontsteking. 
Daarom krijgt Noisette een zeer streng dieet. Er staat namelijk enkel diepvriesvoeding voor katten (van Jolipet met paardenvlees) op haar menu. Met deze voeding doet ze het heel goed en heeft ze zo goed als geen last meer van haar ibd en heeft ze ook geen medicatie nodig. Haar voeding kost maandelijks ongeveer 30 a 35 euro. 
Het is dan ook zeer belangrijk dat haar toekomstige thuis bereid is om dezelfde voeding te voorzien voor haar. Ook staat Noisette ter adoptie als binnenhuiskat vanwege haar ibd. 

Wilt u Noisette de warme thuis geven dat ze verdient en haar eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over haar eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.