top of page

Silla

Ras: Duitse herder

Geslacht: teefje

Leeftijd: geboren in april 2022

Silla is op zoek naar een nieuwe, warme thuis omdat ze niet meer overeen komt met haar nestzusje. Er waren regelmatig vechtpartijen en deze kwamen steeds vaker voor en werden ook steeds ernstiger. Ze is gewend van binnen te leven en, als ze op tijd buiten kan, is ze ook zindelijk.
Silla is, met haar 7 a 8 maand, nog een zeer jonge hond die nog veel begeleiding en opvoeding nodig heeft. Ze is nog speels en heeft uiteraard nog veel energie. Ze gaat graag gaan wandelen maar valt wel nog uit aan de leiband naar andere honden maar als ze op een correcte manier bijgestuurd wordt dan stopt ze hiermee.

We zijn dus op zoek naar een warme thuis bij mensen die toch wel al wat ervaring hebben met (Duitse) herders en haar verder kunnen begeleiden en opvoeden. In de juiste handen kan Silla een tophond worden. Ook een goed omheinde tuin staat op haar verlanglijstje.

Wilt u Silla de warme thuis geven dat ze verdient en haar eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over haar eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.

bottom of page