Tommy

Ras: Europees korthaar

Geslacht: kater, gecastreerd 

Leeftijd: ongeveer 3,5 jaar

Deze kanjer is Tommy. 
Tommy leefde samen met een andere kater maar de 2 begonnen steeds meer en ernstiger te vechten. Daarom hebben Tommy zijn baasjes beslist dat het beter is dat Tommy een andere thuis krijgt. 
We zijn dus op zoek naar een thuis waar geen andere dieren aanwezig zijn en Tommy het heerschappij voor hem alleen heeft.
Tommy heeft wel altijd geleefd als binnenhuiskat. Zijn toekomstige thuis zal dus ook een thuis moeten zijn waar hij verder als binnenhuiskat kan leven. 
Ook heeft Tommy wat tijd nodig om nieuwe mensen te leren kennen en te vertrouwen. Eenmaal hij vertrouwen heeft in de nieuwe situatie is hij wel een lieve kater maar hij heeft wel zijn karaktertje. Als het aaien te lang duurt of op de verkeerde plaats is, dat durft hij wel eens zacht uithalen/bijten. Maar eenmaal je hem kent en ook zijn plekjes kent dan kan je hier rekening mee houden. 

Tommy heeft wel behoefte om regelmatig te spelen met bijvoorbeeld een speelhengel. Als er regelmatig gespeeld wordt met hem is zijn uithalen veel minder tot niet. 
Ervaring met katten is wel een pluspunt. 

Wilt u Tommy de warme en liefdevolle thuis geven dat hij verdient en hem eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over zijn eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.