top of page

Luna

Ras: Border Collie

Geslacht: teefje

Leeftijd: geboren in februari 2022

Deze prachtige dame is Luna.

Luna heeft een zeer lief, sociaal, enthousiast en aanhankelijk karakter. Ook heeft ze best wel wat energie en we zoeken dan ook een actief baasje voor haar. Ze gaat heel graag wandelen, spelen in de tuin, apporteren met een tennisbal, ... Ook canicross zou een zeer goede optie zijn voor Luna om haar energie kwijt te geraken.
Luna verblijft momenteel niet in het asiel omdat dit voor haar te veel stress geeft. In het verleden had Luna ook last van staartjagen. Dit doet ze niet meer doordat ze de juiste begeleiding en activiteiten krijgt. Het staartjagen kwam vooral door stress en frustratie in haar vorige leefsituatie. Luna is in onze opvang terecht gekomen na een inbeslagname. 
Een goed omheinde tuin staat ook op Luna haar verlanglijstje om eens goed te kunnen lopen en haar uit te leven. Dit doet ze wel het liefst samen met haar baasje. Naar andere honden toe kan Luna wel wat intens zijn.
Het liefst plaatsen we haar bij mensen die al wat ervaring hebben met border collies en hun karakter of met actievere honden.

Wilt u Luna de warme thuis geven dat ze verdient en haar eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over haar eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.

bottom of page