top of page

GIFTEN

  • Je kan een eenmalige of maandelijkse financiële gift doen op volgend rekeningnummer: BE98 0680 7888 7093. Voor een gift vanaf 40 € per jaar ontvang je automatisch een fiscaal attest. Als je een storting doet, moet je wel "gift" of "steun" vermelden, anders geldt het niet!

  • Momenteel hebben we meer dan voldoende materiaal voor honden en katten voorhanden. Enkel kittenvoeding, javel en houtpellets kunnen we steeds gebruiken. Je bent altijd welkom in het dierenasiel (bij voorkeur tijdens de openingsuren) voor donatie van deze benodigdheden.
     

  • Uiteraard neem je jouw kinderen, naaste familie en andere dierbaren op in je testament. Maar mocht je daarvoor de ruimte hebben, dan hopen we dat je in je testament ook een plaatsje heeft voor onze vzw. Dit kan zelfs voordelig zijn  voor je erfgenamen in de zijlijn zoals broers, zussen, neven en nichten. Je kan voor meer informatie het best terecht bij je notaris.

 

KENNELSPONSORS

Het is tevens mogelijk om als bedrijf het dierenasiel te steunen, door bijvoorbeeld een van onze kennelsponsors te worden. Hierbij wordt er best wat reclame gemaakt voor jullie bedrijf, zowel op onze website en facebook, alsook tijdens onze evenementen en op het asiel zelf. Zo zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar:

KENNELSPONSOR

reclame of naam van de firma wordt gedurende 1 jaar op de kennel vermeld

€ 125

KENNELSPONSOR+

Zelfde voorwaarden als de "kennelsponsor" + vermelding op de website

€ 150

DIERENVRIEND

Zelfde voorwaarden als de "kennelsponsor+" + vermelding op Facebook + naam & logo op affiches en onderleggers eetfestijn

€ 200

VRIJE BIJDRAGE

€ ...
bottom of page