Sky

Ras: cv Jack Russel Terriër

Geslacht: teefje, gesteriliseerd

Leeftijd: geboren in januari 2017

Deze dame is Sky.

Sky is een lief hondje eenmaal ze u kent maar je mag haar niet forceren. Ze heeft wat tijd nodig om vertrouwen te krijgen in nieuwe situaties en bij nieuwe mensen. Haar mandje is haar veilige plaats en als ze in haar mandje ligt wordt ze het best met rust gelaten. 
Ze speelt zeer graag met een flos en gaat ook graag gaan wandelen. We zijn dus ook op zoek naar een thuis bij mensen die wel nog met haar gaan wandelen en spelen zodat ze haar energie hierin kwijt kan. Bij het spelen met een flos (apporteren) is het belangrijk dat, als ze de flos vast heeft, de flos niet afgepakt wordt maar dat ze de flos zelf tot bij u legt. 
Sky plaatsen we niet bij kleine kinderen. Grotere kinderen die al kunnen omgaan met honden en het ook kunnen respecteren als een hond ruimte nodig heeft kan wel. 

Wilt u Sky de warme thuis geven dat ze verdient en haar eens ontmoeten? Gelieve dan een mailtje te sturen naar dierenasielninove@hotmail.com met wat meer informatie over haar eventueel toekomstige thuis. Gelieve ook uw telefoonnummer erbij te vermelden.